Σεμινάριο "Best Year Yet"

Ημερήσιο βιωματικό σεμινάριο

Ημερήσιο βιωματικό σεμινάριο – αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και στην Κύπρο

“Η Καλύτερή σας χρονιά” είναι η μέθοδος που φτάνει άμεσα μέχρι τον πυρήνα του τρόπου που σκέφτεσαι και δρας και σε οδηγεί σε νέα επίπεδα προσωπικής αποτελεσματικότητας και ολοκλήρωσης.

Η διαδικασία είναι απλή. Βασίζεται σε 10 ερωτήσεις οι οποίες σε βοηθούν μέσα από ξεκάθαρη σκέψη να εξασφαλίσεις ότι η επόμενη χρονιά και κάθε επόμενη χρονιά, θα είναι η καλύτερή σου.

Πώς; Αποσαφηνίζοντας τους στόχους σου, τις κατευθυντήριες γραμμές για την καινούργια χρονιά, το πλαίσιο των αξιών σου και τέλος δημιουργώντας ένα μονοσέλιδο πλάνο το οποίο παρακολουθείς πάνω σε εβδομαδιαία, μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια βάση!

Όσον αφορά επαγγελματικές ομάδες, δημιουργεί ομαδικό στόχο και πνεύμα, ενισχύει την αλληλοϋποστήριξη, ενδυναμώνει την προσωπική και ομαδική υπευθυνότητα και ευθυγραμμίζει τους προσωπικούς στόχους με τον ομαδικό!

Από το 1980 χιλιάδες άνθρωποι και επιχειρήσεις έχουν χρησιμοποιήσει “Την καλύτερή σας Χρονιά” και έχουν φέρει θεαματικά αποτελέσματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Από την ανύπαντρη μητέρα και ημιαπασχολούμενη δημοσιογράφο, που τα έφερνε δύσκολα βόλτα και έγινε μια πολύ επιτυχημένη και παγκόσμια γνωστή συγγραφέας, που τα βιβλία της γίνονται ταινίες το ένα μετά το άλλο, μέχρι την εταιρεία που κινδύνευε με χρεωκοπία και μέσα σε ένα χρόνο ξεπέρασε τους οικονομικούς στόχους που είχε βάλει και σε δυο χρόνια πουλήθηκε για 2 δισεκατομμύρια δολάρια!

Με την “Καλύτερή σας Χρονιά” μαθαίνω να προγραμματίζω το μέλλον μου, να εμμένω στο πρόγραμμά μου και να φέρνω αποτελέσματα. Ακόμα κι αν πιστεύω ότι δεν το έχω κάνει ποτέ μέχρι τώρα ή ότι δεν μπορώ.

Η δομή της μεθόδου είναι τέτοια που εξασφαλίζει την δημιουργία νέων συμπεριφορών και την τήρησή τους σταθερά και συνειδητά. Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Πότε είναι το επόμενο;

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019
ώρα: 12:00 - 18:00

Δήλωσε συμμετοχή