Η γραμματοσειρά στο νέο λογότυπο της Αμάλθειας

  • 5 Ιαν 2015

Ξεκινώντας να φτιάξουμε τη νέα ιστοσελίδα της Αμάλθειας μαζί με την Ελβίρα Λίγγρη και τον Αλέξανδρο Λίγγρη, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε για το λογότυπο την ενεργειακή γραμματοσειρά της Δρος V. Rodgers. Θέλαμε να δείξουμε ότι η ενέργεια βρίσκεται παντού, ναι, ακόμα και στον τρόπο που γράφουμε, και είναι επιλογή μας να τη χρησιμοποιούμε θετικά και να φέρνουμε μόνιμα και θαυμαστά αποτελέσματα.

Η αλήθεια είναι ότι την έχω μελετήσει και είμαι στη διαδικασία να μάθω να τη χρησιμοποιώ, μιας και ο νέος όγδοος κύκλος που ετοιμάζω βασίζεται πάνω της. Αυτά όμως θα τα πούμε όταν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Προς το παρόν, πήραμε την άδεια από τη Δρα Rodgers να χρησιμοποιήσουμε τη γραμματοσειρά της και με πολλή χαρά σας την παρουσιάζουμε.

Η ίδια και οι συνεργάτες της μας έστειλαν την άδεια μαζί με ένα πολύ συγκινητικό email, απόσπασμα του οποίου ακολουθεί:

“We would be honoured to have "Amaltheia" designed using the Vimala font; no license is necessary, only Dr. Rodgers' permission, which you now have. As an NLP coach, the word "amaltheia" defines your mother's role as a profoundly sensitive "healing" or "nurturing" coach. As well, she also realizes that each stroke of the Vimala Letters reflects pure soul energy...the noblest part of who we are. Yes, honoured indeed.”

Καλή μας αρχή λοιπόν!