Παρουσίαση ημερολογίου 2015 στο Βιβλιόφωνο

  • 7 Ιαν 2015

Την Κυριακή στις 21 του Δεκέμβρη, οι ευγενικοί οικοδεσπότες του βιβλιοπωλείου Βιβλιόφωνο, Αλεξάνδρα Τσίπρα και Γιώργος Βαλλιάνος, που ειρήσθω εν παρόδω το Βιβλιόφωνο βρίσκεται στην παλιά μου γειτονιά τη Νέα Ελβετία, φιλοξένησαν μια όμορφη εκδήλωση – παρουσίαση του ημερολογίου μου για το 2015 “Μικρά μυστικά καθημερινής συν-ύπαρξης”.

Εκτός από εμένα, μου έκαναν την τιμή να είναι ομιλητές δυο φίλοι και συνοδοιπόροι, η Ελένη Στασινοπούλου, διευθύντρια σύνταξης στο site MissBloom.gr και ο Δημήτρης Μπεργούνης, επιφανές μέλος του δικηγορικού σώματος. Εκεί λοιπόν βρεθήκαμε συνοδοιπόροι της Αμάλθειας, βιβλιόφιλοι αλλά και νέοι υποψήφιοι φίλοι, γνωριστήκαμε, μιλήσαμε για το NLP και για πολλά άλλα, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζουμε πια τα θέματά μας μέσα από το NLP. Μιλήσαμε ακόμη για το πώς ο κάθε ένας από εμάς τους ομιλητές βίωσε και βιώνει τα πράγματα πριν και μετά την συνάντησή του με το αυτό.

Ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή συνάθροιση. Ευχαριστώ πολύ το Βιβλιόφωνο και τους ευγενικούς οικοδεσπότες του, αλλά κι όλους όσους έλαβαν μέρος, είτε ως ομιλητές είτε ως ακροατές! Ευχαριστώ επίσης την παλαιόθεν φίλη μου και δημιουργό των εκδόσεων Φίλντισι Σύσση Καπλάνη, που πρώτον έκανε την έκδοση, αλλά και που ήταν εκεί παρούσα.

Ευχαριστώ!
Βίκυ Τσουλουχοπούλου Λίγγρη